Werken bij Scherpenburgh

Samen maken we onze ambities waar!

Binnen Scherpenburgh begrijpen wij maar al te goed hoe hectisch het ondernemerspad soms kan zijn. Een pad dat soms lijkt op een metrolijn met een wirwar aan instap- en uitstapmogelijkheden. Daarom vinden wij het van belang om met de ondernemer even afstand te kunnen nemen van dit hectische pad. Even een rondje lopen en focussen op de kern.

Wij zijn op zoek naar werknemers zoals jij! Jij gelooft in deze aanpak en kunt je goed inleven in de ondernemer en het pad dat hij of zij bewandelt. Zonder relatie is er namelijk geen prestatie! Samen speuren naar creatieve oplossingen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Je zult inmiddels wel doorhebben hoe belangrijk wij de band met onze relaties vinden. Maar jij bent minstens zo belangrijk! Binnen Scherpenburgh hechten we veel waarde aan jou als mens en staat jouw werkgeluk voorop.

Ben jij benieuwd hoe wij samen onze ambities waar kunnen maken? Laten we een rondje plannen! 

Werken bij Scherpenburgh
kom werken bij scherpenburgh

Interesse?
Wij zijn benieuwd naar jou!

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s die dezelfde ambitie hebben als wij. Wil je werken in een hecht team en krijg jij energie van uitdagende vraagstukken op het gebied van corporate finance? Stuur een open sollicitatie of kom langs voor een rondje kennismaken!

Ik ga met plezier naar mijn werk. Hier ervaar ik oprechte aandacht voor de behoeften van onze medewerkers en klanten. Duaal studeren, stagiaires, bijscholing, parttime mogelijkheden maar ook zaken als een vitaliteitsprogramma en gezonde voeding op kantoor dragen bij aan een prettige werksfeer. Er is veel oog voor groei en ontwikkeling.”

Sandra Buddingh