Welkom » Specialisten

N.M. (Eelco) van Garderen | AA MB RB

Eelco is een bescheiden, aimabel, doortastend, analytisch, zeer praktisch en vindingrijk ingestelde accountant-fiscalist en bedrijfsovernamespecialist. De theorie en de jurisprudentie kennen voor hem geen geheimen en vormen uiteraard het kader. Bij cliënten is hij ondernemer met de ondernemers. Relaties zijn kostbaar voor hem.

Eelco is geregistreerd als RAB en REP. Waardering en sanering zijn naast familie en vermogen zijn onderwerpen waarin hij al zijn expertise en ervaring in kwijt kan. In maatschappelijk opzicht zien we zijn betrokkenheid als voorzitter van een schoolbestuur.

W.J. (Wilco) Frens | RA

Wilco Frens studeerde accountancy aan de postdoctorale deeltijdopleiding accountancy op de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tot 1997 was hij werkzaam bij de Belastingdienst (Grote) Ondernemingen en de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst (FIOD). Bij cliënten van Scherpenburgh MKB Corporate Finance liggen zijn aandachtsgebieden op de ontwikkeling van visie en strategie, sparringpartnership, personal coaching en fiscaliteiten. Hij heeft veel ervaring in de begeleiding van (en onderhandelingen bij) overnames en faillissementen met name waar het op vindingrijkheid en psychologie aankomt. Fusie en ruzie zijn naast binden en boeien zijn favoriete onderwerpen.  Als mediator wordt hij in toenemende mate gevraagd om als bemiddelaar/begeleider in conflictsituaties op te treden.

Hij heeft veel bestuurlijke ervaring en  nam onder andere meer dan 12 jaar zitting in de raad van commissarissen van de Rabobank. Verder is hij op dit moment toezichthouder bij een van de grotere onderwijsinstellingen (MBO/VO) in Nederland.