Welkom » Specialisten

Eelco van Garderen | AA MB RB

Eelco is een bescheiden, aimabel, doortastend, analytisch, zeer praktisch en vindingrijk ingestelde accountant-fiscalist en bedrijfsovernamespecialist. De theorie en de jurisprudentie kennen voor hem geen geheimen en vormen uiteraard het kader. Bij cliënten is hij ondernemer met de ondernemers. Relaties zijn kostbaar voor hem.

Eelco is geregistreerd als RAB en REP. Waardering en sanering zijn naast familie en vermogen zijn onderwerpen waarin hij al zijn expertise en ervaring in kwijt kan. In maatschappelijk opzicht zien we zijn betrokkenheid als voorzitter van een schoolbestuur.

Wilco Frens | RA

Wilco Frens studeerde accountancy aan de postdoctorale deeltijdopleiding accountancy op de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tot 1997 was hij werkzaam bij de Belastingdienst (Grote) Ondernemingen en de Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst (FIOD). Bij cliënten van Scherpenburgh MKB Corporate Finance liggen zijn aandachtsgebieden op de ontwikkeling van visie en strategie, sparringpartnership, personal coaching en fiscaliteiten. Hij heeft veel ervaring in de begeleiding van (en onderhandelingen bij) overnames en faillissementen met name waar het op vindingrijkheid en psychologie aankomt. Fusie en ruzie zijn naast binden en boeien zijn favoriete onderwerpen.  Als mediator wordt hij in toenemende mate gevraagd om als bemiddelaar/begeleider in conflictsituaties op te treden.

Hij heeft veel bestuurlijke ervaring en  nam onder andere meer dan 12 jaar zitting in de raad van commissarissen van de Rabobank. Verder is hij op dit moment toezichthouder bij een van de grotere onderwijsinstellingen (MBO/VO) in Nederland.

Sandra Buddingh

Sandra is werkzaam als jurist en heeft ruim 16 jaar als advocaat gewerkt, waarvan het merendeel van de tijd ook als curator in faillissementen. De combinatie van haar ervaring als advocaat en curator geeft haar advisering een grote meerwaarde. Zij heeft een brede proceservaring en kan - in het geval bijstand door een advocaat niet verplicht is - voor u een procedure starten of u bijstaan in een procedure mocht dat onverhoopt nodig zijn.

Binnen het ondernemingsrecht houdt Sandra zich onder andere bezig met het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden, maar ook kan zij u helpen op het gebied van incasso’s, financiering & zekerheden, faillissementsrecht en herstructurering, beslag- en executierecht en bestuurdersaansprakelijkheid.

Sandra heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heeft diverse specialisatieopleidingen gevolgd zoals INSOLAD/Grotius Insolventierecht en INSOLAD/Erasmus Academie Financiële Economie voor Insolventieadvocaten.