Welkom » Referenties

Roelof Smits | ESSENZA HOME

Frank Kurstjens | RED gazelle GROUP

Michel Boerboom | bbp advies

Teunis Hardeman | Allurebouw / W. Hardeman BV - Lunteren

Lianne Boon

Tandartspraktijk Zijdelwaard

"Verbazend hoe de mensen van Scherpenburgh doordachte deals weten te smeden en mij hebben bijgestaan bij zowel het opschakelen in business als het aanbrengen van focus. Ook de uitwerking is uitstekend; als goed verstaander hebben ze hier maar een half woord nodig." 

"Scherpenburgh heeft mij perfect begeleid in het hele proces van een Management Buy Out. 
Zowel inhoudelijk als op procesbegeleiding wisten ze precies de juiste keuzes te maken en te adviseren."

“Onlangs is in onze organisatie één van de drie aandeelhouders uitgetreden. Een belangrijke gebeurtenis voor ons. Scherpenburgh heeft ons in dit proces met veel zorg en aandacht begeleid. Wij voelden ons door hen erg goed ondersteund en geadviseerd. Daardoor kunnen wij nu weer met volle energie naar de volgende mijlpaal!” 

“Het traject is ook nu weer heel plezierig verlopen. Fijn dat Scherpenburgh als stuurman beide partijen steeds weer op de juiste weg heeft weten te houden en het traject zakelijk is blijven bekijken. Dank hiervoor!”

"Met hulp van Scherpenburgh is een belangrijk proces en grote stap in mijn carrière, namelijk de overname van een tandartsenpraktijk, zeer vlot verlopen. Ik ben prettig en professioneel begeleid en geadviseerd met als uitkomst een mooie deal en twee partijen die elkaar nog altijd recht in de ogen kunnen aankijken. Veel dank voor alles!"